Hlavní navigace

Web česko-vietnamské televize Ethnic TV v provozu

19. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 5. 2009

Nová česko-vietnamská televize Ethnic TV, která vysílá od minulého čtvrtka na satelitu Hotbird na pozici 13. st. vých., už má také svůj web. Ten je však více nefunkční než v provozu. Na většinu odkazů, které na webové stránce jsou, není možné zatím kliknout. Velká část textů na adrese www.ethnic-tv.cz je přeškrtnutá, a když se podíváte na jejich obsah, většinou nedávají příliš smysl. Web je celý v češtině.

Na stránkách jsou v tuto chvíli dostupné pouze dvě věci – promo video a položka Jak nás naladíte, která je ovšem celá ve vietnamštině a český hovořícímu zájemci tak nezbude nic jiného, než použit např. Google Translator. Vše by se však mělo dát během nejbližší doby do pořádku, protože televize ve vysílání aktuálně slibuje, že za 12 dní by měl být program připraven plně na vysílání. Diváci by pak měli na webu najít např. informace o programu, blogy, archiv pořadů nebo třeba aktuální informace, jako jsou předpověď počasí a kurzy měn.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).