Hlavní navigace

VyVoleným – Novým hrdinům se nedaří tak, jak by si Prima přála

3. 9. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 9. 2007

Sledovanost třetí řady reality show VyVolení – Noví hrdinové na televizi Prima spadla po úvodních dílech pod 500 tisíc diváků a některé dny má problém probojovat se mezi deset nejsledovanějších pořadů napříč televizními stanicemi. Zatímco úvodní díly podle mluvčího Primy Ladislava Pavlíka atakovaly výsledky úspěšné první řady, ani sobotní nástup soutěžících do vily nepřilákal k VyVoleným kýžený počet diváků.

BRAND24

Sobotní vstup VyVolených do vily, který Prima vysílala mimořádně již od 20 hodin jako hlavní večerní pořad, si nenechalo ujít 481 tisíc diváků starších 15 let. O den později, kdy přenos z volby dalšího soutěžícího doplnily první sestřihy ze života ve vile, VyVolené sledovalo 517 tisíc dospělých divákůČ. Prima se ale dostala na samý chvost mezi večerními pořady tří nejsledovanějších kanálů. Vedla Nova a program ČT 1.

Ve všední dny se VyVolení někdy ani nedostanou do první desítky nejsledovanějších pořadů. Stalo se tak například v pátek, který tradičně opanoval první program České televize, ale také ve středu. Zatím nejsledovanější tak zůstává úvodní díl VyVolených z minulého pondělí, který sledovalo 700 tisíc dospělých diváků. O den později tuto reality show vidělo 666 tisíc diváků starších 15 let.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).