Hlavní navigace

Vylosovali jsme výherce Předvánočního digitálního kvízu

21. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 12. 2007

Předvánoční digitální kvíz serveru DigiZone.cz už zná své výherce. Novými majiteli set-top-boxu Mascom MC 1400T s rozhraním HDMI od společnosti Mascom budou Zdeněk Jaroš, Ladislav Dudek a Pavel Cidlina. Poukázku na nákup v knihkupectví Kanzelsberger v hodnotě 500 korun dostanou Čestmír Dolejší, Tomáš Siničák a Jiří Dolejší. Ušlou vzdálenost si s krokoměrem serveru DigiZone.cz změří Tomáš Marko, Jitka Drápalová a Zbyněk Hocz. A tričko našeho serveru dostane Dušan Plch, Jiří Svatuška a Mirka Dlouhá.

BRAND24

Kvízu serveru DigiZone.cz se zúčastnilo 730 řešitelů, ale na všech sedm otázek správně odpovědělo jen 248 z nich. Největší potíže měli účastníci Předvánočního digitálního kvízu s otázkou na typ registrace provozovatele IPTV, kde bylo bylo platnou odpovědí: Musí se registrovat jako kabelový operátor. Naopak nejjednodušší byla pro řešitele otázka: Čím musí být vybavený set-top-box, aby fungoval i s dvacet let starým televizorem? Až na osm účastníků všichni vybrali správnou možnost – modulátor. Modelína ani modlitební knížka v tomto případě nepomohou.

PODÍVEJTE SE NA:
Soutěžní otázky se správnými odpovědmi
Přehled cen se jmény výherců

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).