Hlavní navigace

Východočeská televize V1 se od podzimu ještě více zaměří na regiony

12. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Chceme být více vidět v ulicích i na různých akcích,“ řekl Libor Tobišek, jednatel společnosti Bydžov, s.r.o., která stanici provozuje.

Východočeská televize V1, kterou mohou zájemci naladit jako součást multiplexu 3 z vysílačů Ještěd, Černá hora, Krásné a Kamenná Horka a také u řady kabelových a IPTV operátorů, bude od podzimu klást ještě větší důraz na jednotlivé regiony východních Čech. V rámci regionálního zpravodajství začne stanice ještě v létě vysílat například i sportovní magazín, který nabídne i zápasy, které se do vysílání celoplošných kanálů nedostanou. Zhruba od poloviny září by se měly na obrazovkách Východočeské televize V1 objevit například diskusní pořady, a to jako doplněk ke stávajícímu Hostovi dne.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Zakladatel Galaxie a TV3 Kindernay rozjíždí na východě Čech televizi Zubr

Další novinkou mají být nové tématické série. Televize dokončuje přípravy vlastního pořadu o vaření a restartu se dočká také pořad Jak se to dělá, který představuje postupy a výrobní procesy z různých oborů. V minulosti jsme tento pořad vysílali jako občasník. Máme natočenu řadu dílů, které chceme doplnit o několik nových vydání. Díky tomu vznikne ucelená série, kterou chceme v rámci podzimního schématu vysílat jako čtrnáctideník, uvedla vedoucí produkce televize V1 Štěpánka Opršálová. Zatraktivnění programu si klade za cíl charakterizovat tuto stanici jako opravdu jediný čistě východočeský program v DVB-T.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).