Hlavní navigace

Východočeská televize V1 bude i nadále nabízet vzdělávací dokumenty

20. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ač se televize V1 charakterizuje především jako stanice východočeská, svým signálem tento region zdaleka překračuje. Díky Ještědu okrývá dokonce i část Prahy.

Ani v příštím roce nebudou chybět na východočeské televizi V1 vzdělávací dokumenty, které se staly nedílnou součástí jejího vysílání. Potvrdil to sám provozovatel stanice. Program by měl být obohacen ale také o některé novinky. Chybět nebude například magazín ze světa stříbrného plátna pod názvem Filmový nářez nebo blok věnovaný hudebním fanouškům, jehož název prozatím zástupci kanálu neupřesnili. Samozřejmou součástí jsou pak městské a krajské magazíny, kvůli kterým je televizi možné označit jako východočeskou.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Východočeskou televizi V1 bude při prodeji reklamních časů zastupovat i Atmedia

Svým signálem ale stanice V1 hranice východních Čech zdaleka překračuje. Například díky libereckému vysílači Ještěd, konkrétně multiplexu 3, si zajistila pokrytí také ve středních Čechách, a dokonce je jí možné zachytit na venkovní anténu také v části hlavního města. Bezproblémový příjem byl potvrzen například na pražském Jižním Městě nebo na sídlišti v Bohnicích. Kromě Ještědu vysílá z lokality Pardubice – Krásné a poměrně nedávno se objevila i na stanovišti Svitavy – Kamenná Horka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).