Hlavní navigace

Vítěz tendru peoplemetrového měření? Podle Novy zatím není znám

23. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 11. 2011

UVNITŘ VIDEO TV Nova odvysílala dnes přibližně v 19:50 ve své hlavní zpravodajské relaci Televizní noviny reportáž, v níž se snažila divákům osvětlit problematiku sporu, který doposud doprovázel výběr provozovatele peoplemetrového měření mezi roky 2013 až 2017. Ten už je ale od dnešního večera znám. Vlasta Roškotová z Asociace televizních organizací (ATO) v tiskové zprávě novináře informovala, že se jí stala společnost Mediaresearch.

K TÉMATU: ATO vyhlásilo Mediaresearch vítězem tendru na peoplemetry. Navzdory Nově

BRAND24

Reportáž, která se však objevila v Televizních novinách působila tak, jako kdyby na Nově o vítězi tendru vůbec nevěděli. Server DigiZone.cz se okamžitě obrátil na ředitele PR Novy Vladimíra Mužíka kvůli tomu, zdali se jedná o chybu na straně redakce zpravodajství nebo záměrně odvysílaný příspěvek, který by zpochybňoval současný stav. Čekáme na oficiální vyjádření ATO. Nemůžeme se spoléhat na zprávu, kterou přinesla média. Žádný dokument ještě v ruce nemáme, řekl DigiZone Mužík. O pokračujícím vývoji budeme diváky informovat v Televizních novinách, dodal šéf PR Novy.

Reportáž televize Nova si lze pustit v archivu Televizních novin na serveru Voyo.cz. Najdete ji v čase 18:18.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).