Hlavní navigace

Videorozhovory DVTV budou dostupné i ve videotéce UPC

7. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UPC přidává od června vybrané pořady internetové televize Drtinová Veselovský TV, vystupující pod zkratkou DVTV, do videotéky My Prime.

Od začátku bude ke zhlédnutí čtyřicítka nejsledovanějších videorozhovorů z letošního roku. Nabídka se bude pravidelně v týdenním intervalu rozšiřovat a obměňovat o nová videa. Pořady jsou dostupné ve vysokém rozlišení a bez reklam na téměř dvou set tisících set-top-boxech a v mobilní televizi Horizon Go, kterou využívá šedesát tisíc zákazníků UPC.

BRAND24

Spuštění rozhovorů Daniely Drtinové a Martina Veselovského v nabídce UPC okomentoval její marketingový ředitel Jan Kohout: Dohodou s Economií na zařazení rozhovorů z dílny DVTV doplňujeme repertoár filmů, dokumentů, pohádek a seriálů v My Prime. Průběžně budeme vyhodnocovat reakce diváků a sledovanost DVTV a podle toho se budeme rozhodovat o případném zařazení dalších videí.

Výběr nejsledovanějších pořadů z dílny DVTV přibude k již existujícímu archivu České televize, Novy, Primy a Disney channel. Diváci se mohou těšit například na rozhovory se Zdeňkem Svěrákem, Terezou Voříškovou, Jirkou Králem, Teri Blitzen nebo Emmou Smetana. Na Horizon set-top-boxech (HD Mediabox a HD DVR Mediabox) jsou pořady DVTV umístěny ve videotéce My Prime, ve složce DVTV. V mobilní televizi Horizon Go na smartphonech, tabletech a počítačích je DVTV součástí kategorie Publicistika v záložce Na vyžádání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).