Hlavní navigace

Videopůjčovna Topfun chce i americké seriály, jen pár dní po premiéře

19. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 1. 2012

Společnost Topfun Media má se svou videopůjčovnou Topfun, která začíná nově nabízet i streamování placených televizních kanálů po síti, smělý plán. Chce svým zákazníkům nabízet zahraniční seriály jen krátce poté, co byly odvysílány ve Spojených státech, a to včetně lokalizace. Na včerejší tiskové konferenci v multikině Cinestar na pražském Andělu to uvedl obchodní ředitel firmy Radek Přikryl.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Provozovatel Filmboxů spouští v Česku video na vyžádání a Filmbox Live

Lokalizace není nic náročného. Dabing daného seriálu je v podstatě práce na týden. Obsah můžeme mít k dispozici ještě dříve, než se k nám nasadí. To znamená, že časové okno je dva dny po americké premiéře, ale materiál už můžeme mít fyzicky k dispozici tři týdny před premiérou, řekl DigiZone.cz Přikryl. Podle jeho slov by tedy neměl být se zpracováním materiálu problém. Co se týká kvality obrazu u těchto titulů, vyloučen není ani HD formát. Půjde v podstatě o takovou kvalitu, jakou jsme si schopni smluvně zamluvit se studii. K většině obsahu se ale prozatím stavíme jako k SD, konstatoval obchodní ředitel a člen představenstva Topfun Media.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).