Hlavní navigace

VIDEOGALERIE: Kompletní vánoční promo České televize

14. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Česká televize včera v souvislosti s tiskovou konferencí k vánočnímu programovému schématu poskytla také sadu identů a promo spotů, které se objeví na její obrazovce.

Nejen bohatá programová nabídka v podobě téměř šedesáti pohádek a čtyřiceti rodinných filmů obohatí letošní vánoční svátky na obrazovce České televize. Bude to pochopitelně i speciální sada promo spotů a identů. Přesto, že se veřejnoprávní médium do svátečního kabátu ještě neobléklo, novináři dostali tato videa s předstihem. Díky tomu se na ně mohou podívat nyní i čtenáři našeho serveru. Nabízíme výběr dvou image spotů a tří identů. Zbytek pak formou odkazu na YouTube.

  • První image spot obsahuje ukázky z chystaných svátečních pořadů České televize. Zakončen je pak nápisem Vánoce ve vašich barvách – ČT 1.
  • Ve druhém image spotu nechybí například zpěvák Karel Gott, ukázky z některých zahraničních filmů a divadelních představení. Opět ho zakončují Vánoce ve vašich barvách, tentokrát ovšem pro kanál ČT 2.
  • K zimě patří pochopitelně sníh a lyže. Použit je motiv rodiny ve formě dědečka s vnučkou, kteří voskují lyže.
  • Svátky vánoční jsou především určeny dětem a myslí na to druhý ze tří identů. Nejlépe navíc vystihuje chystané motto České televize – Vánoce ve vašich barvách.
  • Třetí z identů se váže ke konci roku. Česká televize v něm používá motiv rodiny a ohňostroje.

Kompletní sadu vánočních promo spotů a identů najdete na tomto YouTube profilu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).