Hlavní navigace

VH1 posílá do Evropy propadák. Novou sérii Jessicy Simpson

1. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 7. 2010

UPOUTÁVKA UVNITŘ Společnost MTV Networks se pokusila o restart kariéry kdysi populární blondýny Jessicy Simpson. V březnu proto divákům amerického VH1 nabídla její novou sérii s podtitulem Price of Beauty. Ta se bohužel nesetkala mezi recenzenty s příliš kladnými ohlasy. Jeden z tamních deníků dokonce uvedl, že je to jedno z nejhorších vystoupení Simpson, co se na obrazovce MTV prozatím objevilo.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Léto na Nově: Chalupáři, oslava padesátin Michala Davida a české komedie

V Jessica Simpson's Price of Beauty tato herečka a zpěvačka cestuje po celé zeměkouli, aby hledala cenu za ženskou krásu. Jak také v upoutávce uvádí, bude se snažit pátrat po tom, co ženy spojuje a co je dělá jedinečnými. Tato osmidílná minisérie s hodnocením 3,7/10 na IMDB bude odvysílána v premiéře na britské MTV v neděli 11. července. Jak vyplývá z programového schématu, nabídne ji také jeho česká mutace, a to den poté ve 21:10. U nás se bude vysílat pod názvem Jessica Simpson: Krása bez hranic.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).