Hlavní navigace

Veřejnoprávní rozhlas prohlubuje spolupráci s českou fotbalovou asociací

23. 7. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Fotbal měl historicky na Českém rozhlase vždy své místo a své posluchače, a to jak ligový, tak i fotbal na reprezentační úrovni,” uvedl mimo jiné předseda Fotbalové asociace ČR Miroslav Pelta.

Vedení Českého rozhlasu dnes podepsalo deklaraci o spolupráci s Fotbalovou asociací České republiky. Ta se bude týkat nejen samotných fotbalových přenosů, například z řady fotbalových utkání u nás i z nadcházejících příprav na Mistrovství Evropy 2016, ale take podpory “fotbalu pro všechny”, tedy futsalu, fotbalu žen, rodinných soutěží, akcí pro dětské domovy, sportovních kempů, fotbal pro osoby s postižením a řadu dalších aktivit. Za Český rozhlas byl u podpisu smlouvy generální ředitel Peter Duhan, za fotbalovou asociaci Miroslav Pelta.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: FIFA: MS ve fotbale zatím nejsledovanější streamovanou událostí historie

Fotbal je pro sportovní redakci Českého rozhlasu klíčovým tématem. Jsem rád, že jsme spojili síly s fotbalovou asociací, a stali se tak partnerem českého fotbalu. Český rozhlas přináší rozsáhlé sportovní zpravodajství a šíří také osvětu mezi mládeží a laickou veřejností. Věřím, že díky budoucí spolupráci tyto aktivity ještě více prohloubíme, konstatoval šéf veřejnoprávního média. Jsem rád, že se nám podařilo získat tak velkého a tradičního partnera. Fotbal měl historicky na Českém rozhlase vždy své místo a své posluchače, a to jak ligový, tak i fotbal na reprezentační úrovni. Věřím, že spolupráce, na které jsme se nyní dohodli, posune informovanost všech fanoušků dopředu, uvedl mimo jiné Pelta.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).