Hlavní navigace

Vedení CS Linku a Skylinku v Česku končí, stěhuje se do Lucemburska

14. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 3. 2012

Dvě největší satelitní služby v Česku, Skylink a CS Link, už nebudou řízeny z tuzemska. Vedení obou platforem se oficiálně ujme jejich nový majitel, lucemburská společnost M77 Group, s níž postupně zfúzují i dosavadní provozovatelé Skylinku a CS Linku, společnosti TradeTec a Media Vision. Informoval o tom ekonomický deník E15, kterému to potvrdil šéf Skylinku a CS Linku Jaromír Glisník.

K TÉMATU: Satelitní CS Link ruší přeplacené kupóny a věrnostní program pro prodejce

TradeTec i Media Vision budou fúzovat do své matky M77 Group. Fúze by měla být dokončena během tohoto měsíce, řekl Glisník. Součástí změn je i zánik firmy Trade and Technology, která byla původním provozovatelem Skylinku. Vedení Skylinku a CS Linku se už na přelomu roku sloučilo, řadu interních oddělení obou firem nahradili externí dodavatelé. Marketing tak Skylinku a CS Linku zajišťuje společnost Eviso Czech Republic, prodej karet firma JoVi, zákaznický servis ACS Czech Republic a satelitní distribuci E4C Group.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: CS Link a Skylink se spojovat nebudou. Z partnerství však vytěží maximum

Glisník by se měl stát interním zaměstnancem lucemburské M77 Group, o jeho přesném zařazení podle jeho slov ještě nebylo rozhodnuto. Někdejší šéf CS Linku Daniel Klička šéfuje marketingové firmě Eviso. Skylink původně vlastnila investiční skupina J&T, někdejší provozovatel loni zaniklé zpravodajské televize Z1 a vlastník slovenské televize Joj či internetové videopůjčovny Topfun. CS Link patřil spolumajiteli televize Prima Ivanu Zachovi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).