Hlavní navigace

Ve zrušení Klímova pořadu na Z1 není nic osobního, tvrdí Zdeněk Šámal

2. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 7. 2009

Zpravodajská televize Z1 pozastavila až do odvolání přípravu nových projektů. Mezi ty patřila i chystaná talk-show Očima Josefa Klímy, kterou měl moderovat někdejší investigativní reportér televize Nova. Jak informoval jako první deník Blesk, Klíma měl v pořadu zpovídat hosty, kteří nemají místo např. v Krausově Uvolněte se, prosím, rozhodně však stojí za pozornost.

Podle serveru Lidovky.cz reportér a nyní také chystaný moderátor veškeré informace o svém pořadu tajil. Prostě jsem si říkal, že by bylo fajn povídat si s lidmi, na které jsem sám zvědavý a ještě to ukazovat divákům, uvedly Lidovky. Všichni z toho dělají drama. Pozastavil jsem všechny nové projekty. Proti panu Klímovi nic nemám. Není to nic osobního, uvedl pro DigiZone.cz nový ředitel televize Z1 Zdeněk Šámal. Klíma však konstatoval, že zrušení jeho pořadu přišlo doslova v hodině dvanácté. Měl jsem předjednané hosty, ve studiu už bylo naladěné piáno, uvedl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).