Hlavní navigace

Ve Skylinku již testuje Eurosport HD

2. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 10. 2008

Česko-slovenská satelitní platforma Skylink už na svém novém transpondéru 11797/H s SR 27500 a FEC 3/4 testuje v kódu CryptoWorks sportovní kanál Eurosport HD. Dnes o tom informoval server satCentrum. Program se identifikuje prozatím jako TEST a vysílá na dočasné frekvenci, než bude vyřešena finální distribuce. Poté už bude Nova HD i Eurosport HD vysílat na kmitočtu 10803/H, kterou využívá také sportovní kanál STV s názvem Trojka. Již v minulých dnech se také objevil na frekv. 11856/V test kanálu Brava HDTV, a to na omezeném počtu karet společnosti TradeTec.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Startuje satelitní platforma Skylink s Novou HD v základní nabídce

Brava HDTV je holandským kanálem, který nabízí divákům vážnou hudbu, operu a balet, Eurosport HD je verzí klasického Eurosportu, ale ve vysokém rozlišení. Společnost TradeTec oznámí cenu za tyto kanály v nejbližších dnech, ale už teď je jisté, že budou součástí balíčku MULTI. Výsledná kalkulace by se však neměla dostat nad 500 Kč. Zákazníci, kteří samozřejmě nebudou mít zájem o kanály v HDTV, si budou moci předplatit balíček MULTI bez nich. Nova HD je nabízena stávajícím zákazníkům za jednorázový poplatek 590 Kč, noví zákazníci ho získají automaticky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).