Hlavní navigace

V Polsku startuje první pravidelné vysílání ve třetím rozměru

29. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 11. 2010

Polská satelitní služba n, která bývá také označována jako televize nové generace, dnes oznámila, že do své nabídky zařadí od 4. prosince zcela novou stanici nShow 3D, která bude nabízet vysílání ve třetím rozměru. Tato platforma se tak stane u našich severních sousedů vůbec první, která zařazuje pravidelné vysílání ve 3D. K podobnému kroku přistoupila nedávno v Německu satelitní služba Sky Deutschland.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: V Německu odvysílají první talk show ve 3D

Zařazením nShow 3D posilujeme naší pozici leadera v oblasti poskytování televize příští generace, uvedl Chief Operating Officer této služby Christian Anting. Výhodou zákazníků satelitní platformy n je, že každý z nich je již připraven pro příjem 3D. Stačí pouze, aby měl klient odpovídající 3D televizor a brýle. nShow 3D slibuje zákazníkům v Polsku nejen klasické televizní pořady, ale také přímé přenosy ve třetím rozměru. 3D vzbuzuje pozornost po celé Evropě a není tedy lepší způsob, jak ji předvést našim zákazníkům, dodal Anting.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).