Hlavní navigace

V Německu se dnes začíná prodávat DVB-T pro Playstation 3

19. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
19. 9. 2008

19. září, tedy dnes, bude zahájen v Německu prodej Play TV, přídavného televizního přijímače pro herní konzoli Playstation 3, která ji obohatí o možnost sledování digitální terestrické televize (DVB-T). Informovala o tom německá pobočka společnosti Sony na svých webových stránkách. Cena byla stanovena na 100 eur a kromě příjmu programů DVB-T umožňuje také záznam na interní pevný disk konzole. Zajímavostí je také skutečnost, že Play TV má dva tunery, což umožní v jednu chvíli jeden program sledovat a jiný nahrávat. O prodeji v České republice bohužel nejsou zatím informace.

Uživatelé budou mít pro PlayTV vlastní dálkové ovládání a pokud se rozhodnou přenést si nahraný film nebo seriál do cestovní PSP, proběhne přenos přenos přes USB. Na nahrávku se budou moci podívat na PSP ale i bezdrátově, přes Wi-Fi. Play TV bude obsahovat také EPG druhé generace.

ČTĚTE TAKÉ: Přídavný DVB-T tuner a rekordér pro Playstation 3 bude v prodeji od března

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).