Hlavní navigace

V.I.P. vraždy na Primě mají pobavit i napnout. Každou neděli

28. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ GALERIE – Od 7. února budete mít možnost sledovat patnáctidílný detektivní seriál, ve kterém hlavní role obsadili Soňa Norisová a Patrik Děrgel.

Úspěšná spisovatelka detektivek sbírá materiál pro svou novou knihu. Na starost ji má mladý detektiv, kterému zvídavá, energická a sarkastická Klaudie leze na nervy, protože se ráda plete do vyšetřování a nabízí své bláznivé teorie. Ačkoli se ti dva neustále dohadují, i přes své rozdílné názory a povahy se skvěle doplňují a společnými silami vždy hádanku rozluští.

Seriál je určen pro ty, kteří mají rádi detektivky, napětí a zároveň lehkou nadsázku. Patnáct případů zavádí nesourodou dvojici do zdánlivě nablýskaného prostředí nejrůznějších prominentů, ve kterém není nouze ani o oběti, ani o vrahy.

K TÉMATU: Prima chystá V.I.P. vraždy, v premiéře se vrátí soutěž Máme rádi Česko

Prima se pouští po vztahových seriálech do kriminálky, obsadila do ní Soňu Norisovou

BRAND24

Seriálu přejeme, aby se líbil a našel si co nejvíc diváků, řekla jedna z autorek, Jitka Bártů. Zároveň je nám moc líto, že se jeho uvedení nedožil emeritní policejní rada Miloslav Dočekal, který s námi od začátku na seriálu spolupracoval, dodala její sestra, Kateřina Bártů.

Jitka Sedláčková hraje v seriálu maminku hlavního hrdiny – detektiva Berana.Poprvé jsem viděla celý díl a jsem nadšená. V seriálu jsou nejen skvělé herecké výkony, dobře vymyšlené detektivní zápletky, ale i nadsázka, stejně jako lidský rozměr. A všeho je tak akorát. Seriál se mi jako celek moc líbí, včetně grafiky i hudby. Těším se, až uvidím i ostatní díly,řekla herečka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).