Hlavní navigace

Tým Public TV posiluje bývalý zástupce šéfredaktora Reflexu Andrej Halada

5. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 9. 2008

Programové oddělení lifestylové televize Public TV posílí koncem září Andrej Halada, bývalý zástupce šéfredaktora a editor týdeníku Reflex. Serveru DigiZone.cz to potvrdila výkonná ředitelka Public TV Renata Pešková. Nový člen týmu televize bude mít na starosti dramaturgickou přípravu pořadů vlastní výroby, komunikaci s regionálními dodavateli zpravodajských příspěvků, dramaturgii zpravodajských relací a připravit má také svůj vlastní pořad.

BRAND24

Andrej Halada by měl mít na Public TV vlastní talk show, seriózní diskusní pořad. Nyní pracujeme na přípravě pilotního dílu, ve vysílání by se měl objevit někdy od října, řekla Pešková. Ve zpravodajství má Halada určovat prioritu témat a zadávat zpracování příspěvků od externích dodavatelů z regionů. Měl by také dohlížet na vývoj nových formátů a podílet se na obsahu tištěných propagačních materiálů, dodala výkonná ředitelka stanice.

Public TV podle Peškové podepsala dodatek smlouvy s operátorem zemského digitálního multiplexu 3, společností Czech Digital Group (CDG), která jí umožní pokračovat v zemském digitálním vysílání v Praze, Brně, Ostravě a Plzni do konce letošního roku. Od CDG máme příslib, že ve všech těchto lokalitách, i v nových regionech, kam se tato digitální síť rozšíří, budeme moci vysílat až do léta příštího roku, kdy by měl multiplex 3 svým signálem zasahovat přes padesát procent populace České republiky, přiblížila Pešková.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).