Hlavní navigace

Tým komentátorů zpravodajství v České televizi by měl být posílen

4. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 11. 2010

Ředitel zpravodajství České televize Roman Bradáč chce posílit tým komentátorů tohoto veřejnoprávního média. Jak uvádí web www.ct24.cz, tento krok se zkomplikoval s odchodem šéfa Redakce domácího zpravodajství Jindřichem Šídlem do deníku Hospodářské noviny, o kterém vás DigiZone.cz informoval začátkem minulého měsíce.

ČTĚTE TAKÉ: Jindřich Šídlo končí jako šéf domácích zpráv na ČT, nahradí ho Malecký

BRAND24

Nadále s panem Šídlem počítám, budu rád, když bude hostem v našem vysílání, uvedl na včerejším zasedání Rady ČT Bradáč. Zároveň dodal, že veřejnoprávní médium z Kavčích hor se má dočkat také zjednodušení grafiky. Vizuál kanálů pro příští rok se buduje právě v těchto dnech. Bradáč dále uvedl, že by se měli diváci dočkat nového pojetí ekonomiky a větší prostor má dostat opět kultura. Nedávno zvolený ředitel zpravodajství podle ct24.cz plánuje také pořad se zahraničními zpravodaji a formát zaměřený na ženy uváděnými vlivnými osobnostmi něžného pohlaví.

DigiZone.cz připravuje rozhovor s bývalým šéfem domácího zpravodajství České televize Jindřichem Šídlem

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).