Hlavní navigace

TV Puls 2 odstartovala v polském DVB-T. Sledovat ji lze i v Česku

19. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Sesterská stanice polské televize Puls se bude orientovat na lifestyle, reality show, zábavu, filmy, dokumenty a hudební formáty. Dostupná bude zcela zdarma v kompresi MPEG-4/AVC.

Divákům v polském příhraničí, kteří jsou v dosahu tamního terestrického vysílání, se dnes v pravé poledne opět rozšířila programová nabídka. Museli ale splnit podmínku, kterou je dosah zemského multiplexu 2. Zájemci o tuto stanici svůj přijímač (televizor, případně set-top-box) ve většině případů nebudou muset ladit. Programová pozice pro televizi Puls 2 už byla dostupná v tamním komerčním multiplexu delší dobu. Nejprve se na ni vysílaly barevné pruhy a krátce také promo chystaného kanálu.

Tipy C

Programovou pozici televize Puls 2 už si bylo možné naladit s dostatečným předstihem.
Autor: Igor Leskovjanský, Poprad

Programovou pozici televize Puls 2 už si bylo možné naladit s dostatečným předstihem.

K TÉMATU: Nabídka polského multiplexu 2 se rozšíří od 19. července o stanici TV Puls 2

Televize Puls 2 se bude orientovat na pořady související se životním stylem, reality show, zábavou a nabídne také širokou škálu filmů, dokumentů a hudebních formátů. Na tuto stanici se mohou těšit i dětští diváci, kterým naservíruje animované seriály Scooby Doo, Tom a Jerry nebo Včelka Mája. I z tohoto programu tak budou moci posluchači zaslechnout jednu z legendárních písniček Karla Gotta. V první fázi bude kanál vysílat pouze 12 hodin denně, a to od pravého poledne až do půlnoci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).