Hlavní navigace

TV Pohoda vysílá v režimu Mini bez souhlasu vysílací rady

6. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podnikatel a hudebník Radim Pařízek už dříve deklaroval, že televizi Pohoda chce spustit v ostrém režimu pravděpodobně začátkem prosince. Na projektu pracuje s Vladimírem Železným.

Režim Mini, ve kterém vysílá od 25. června nová digitální televize Pohoda podnikatele Radima Pařízka, je v rozporu s licenčními podmínkami stanice. Na svém posledním zasedání upozornila na tuto skutečnost Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Provozovateli kanálu, společnosti TP Pohoda, dala k nápravě lhůtu 30 dní. V případě, že se stanice tohoto přídomku včas nezbaví, RRTV s ní může zahájit správní řízení, na jehož konci může být pokuta až několik milionů korun.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: TV Pohoda má první živě moderovaný pořad ze studia – Rock Fest

Vyjádření Radima Pařízka serveru DigiZone.cz nepodařilo získat, podnikatel nicméně už dříve deklaroval, že televizi chce spustit v ostrém režimu pravděpodobně v prosinci, když už se v jejím programu projeví i „rukopis“ bývalého šéfa Novy a také spolupodílníka Pohody Vladimíra Železného. Prioritou pro Pařízka se Železným bylo budování zemského multiplexu 4, který začátkem letošního roku převzali od operátora Telefónica Czech Republic. TV Pohoda vysílá „v zážehovém režimu“ rockové videoklipy, vlastní pořad Letní Rock fest a lokální zpravodajství regionálních partnerů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).