Hlavní navigace

TV Pohoda v multiplexu 4 konečně s programovým průvodcem EPG

23. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

24. prosince nadělí Pohoda svým divákům jako dárek celý den s rockovými koncerty. V EPG najdou zájemci informace i o tom, kde a kdy byly tyto hudební události natočeny.

Televize Pohoda, která v těchto dnech přechází na plnohodnotné vysílání, zařadila spolu s ním do svého datového toku v multiplexu 4 také elektronického programového průvodce (EPG). Informace o vysílání jsou dostupné od zítřka, tedy Štědrého dne, kdy stanice svým divákům nadělí jako příjemný dárek celý den s rockovými koncerty. V EPG figurují například Linkin Park, No Name, Rammstein, Rollins Stones nebo Bon Jovi. Vyvrcholením svátečního programu bude vystoupení Led Zeppelin.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: TV Pohoda spouští plnohodnotné vysílání, o Vánocích nabídne rockové koncerty

EPG obsahuje u koncertních vystoupení i krátké anotace, kde se divák dozví, kde se akce konala a v jakém roce byla natočena. Od úterý se pak do vysílání opět dostanou klasické pořady, které získaly s ostrým vysíláním v programu své pevné místo. Pohoda má nyní stabilní strukturu pořadů. Na chystané formáty upozorňuje ve vysílání stanice také grafika. Za televizí stojí Radim Pařízek provozující multiplex 4 a rozhlasové stanice Čas a Dálnice, na projektu se podílí i Vladimír Železný.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).