Hlavní navigace

TV Pohoda požádá RRTV znovu o vydání licence pro DVB-T

20. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 10. 2011

Televize Pohoda zaměřená na mladého diváka, která by měla odstartovat podle svých webových stránek na počátku příštího roku, bude znovu žádat o vydání licence pro pozemní digitální vysílání. Management stanice si totiž neuvědomil, že dokument, který jí byl vydán Radou pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) poměrně nedávno, je platný pouze do ukončení procesu zavádění pozemního vysílání, tedy první poloviny listopadu.

BRAND24

K TÉMATU: Televize Pohoda má kompenzační licenci pro DVB-T, je jí ale k ničemu

Na v podstatě zbytečně udělení kompenzační licence upozornil server DigiZone.cz jako první 22. září, krátce poté, co se zasedání RRTV konalo. Neuvědomili jsme si, že licence pozbývá platnosti 11. listopadu, takže si budeme žádat o vydání nové, potvrdil serveru DigiZone.cz moravský podnikatel Radim Pařízek, který za touto stanicí stojí. RRTV už společnosti TP Pohoda, s.r.o., která bude provozovatel Pohody, vrátila správní poplatek 50 tisíc korun. Právě ten Pařízkův tým zaplatil při žádosti o vydání kompenzační licence.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).