Hlavní navigace

TV Metropol uvažuje o přechodu do multiplexu 3, chce ale zůstat pražskou televizí

22. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Aktuálně neuvažujeme o tom, že by TV Metropol přešla do celoplošného vysílání, řekla serveru DigiZone.cz mluvčí vydavatelství Mladá fronta Pavlína Míčová

Zpět do multiplexu 3 by se mohla vrátit pražská regionální TV Metropol, která loni z této sítě odešla do metropolitní Regionální sítě 4 Leoše Pohla. Serveru DigiZone.cz to naznačila Pavlína Míčová, mluvčí vydavatelství Mladá fronta, jehož dceřiná společnost MF TV tuto televizní stanici provozuje. Zároveň ale vyvrátila možnost, že by se z TV Metropol měla stát celoplošná televize.

K TÉMATU: Vydavatelství Mladá fronta získalo novou licenci pro pražskou TV Metropol

„Společnost MF TV s. r. o. aktuálně neuvažuje o tom, že by TV Metropol přešla do celoplošného vysílání. Ambicí společnosti je profilovat TV Metropol jako regionální pražskou a středočeskou televizi. V budoucnu můžeme uvažovat o záměru, že by TV Metropol přešla do třetího multiplexu z důvodu zvýšení sledovanosti. TV Metropol nyní vysílá v Regionální siti 4,” uvedla Míčová.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: TV Metropol má nové multifunkční studio, nabízí až osm variabilních prostředí

TV Metropol již v multiplexu 3 v Praze vysílala, a to od srpna 2011 do září 2012. Předtím využívala multiplex 4, který ještě provozovala společnost Telefónica Czech Republic. Loni v říjnu Metropol přešla do pražské Regionální sítě 4.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).