Hlavní navigace

TV Metropol ukončila vysílání v multiplexu 4

31. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
31. 8. 2011

UVNITŘ VIDEO Několik minut po půlnoci na dnešek došlo k ukončení šíření pražské regionální televize TV Metropol v hlavním městě, Brně a také Ostravěmultiplexu 4. Síť obsahuje nadále čtyři programové pozice, ovšem na místě po lokální stanici se nachází pouze černá obrazovka s bílým oznámením o přerušení distribuce signálu. Diváci mohou pozemně v tuto chvíli sledovat program pouze v pražském multiplexu 3.

K TÉMATU: TV Metropol odchází od Telefóniky O2. Od září bude vysílat jen v multiplexu 3

Na diváky v síti 4 čeká místo TV Metropol pouze následující oznámení: Vysílání TV Metropol na tomto kanálu bylo ukončeno. Prosíme diváky v Praze a středních Čechách, aby si vysílání naladili na kanálu 59. V multiplexu 4 zůstávají v tuto chvíli nadále programy ČT HD, Nova HD a hudební televize Óčko. Společnosti Telefónica O2 tak v síti zbyl už pouze jeden platící zákazník, kterým je právě poslední uvedená stanice. Programy ČT HD a Nova HD v rámci testu za šíření signálu neplatí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).