Hlavní navigace

TV Metropol oslaví první narozeniny společenskou akcí ve Žlutých lázních

23. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

1. května oslaví pražská televize Metropol své první narozeniny. Z této skutečnosti ale budou těžit především diváci, kteří mohou strávit odpoledne a večer na společenské akci ve Žlutých lázních.

První narozeniny pražské televize Metropol se blíží. Stanice je oslaví v areálu Žlutých lázní 1. května společenskou akcí s názvem Jaro na Vltavě s televizí Metropol. Vstup na ni bude zdarma a probíhat bude od 14 do 22 hodin. Průvodci budou tváře stanice – Petra Slancová a Martin Severa. Slancová působila v minulosti v TV Barrandov, později nastoupila jako moderátorka Ranního ladění, které bylo začátkem roku zrušeno. Nyní hlásí zprávy a namlouvá téměř všechny promo spoty. Severa působil v televizích Nova a Z1.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Televize Metropol bude vysílat od května každý večer late night show

Pro Vaše děti je připraveno divadelní představení a rozsáhlá dětská zóna. Každou hodinu soutěže o desítky hodnotných cen, láká v pozvánce televize Metropol. V průběhu celého odpoledne budou probíhat sportovní turnaje a kulturní představení, od 18 hodin je pak připraven koncert, v rámci něhož vystoupí Kamila Hübsch, DJ The chickenloop, Vojta Lavička & BAND, SUNFLOWER CARAVAN, Holden Caulfield, The Divadlo a The Prostitues. Od 22 hodin bude probíhat afterparty, na níž jsou diváci také zváni.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).