Hlavní navigace

TV Metropol nasazuje magazín City Look a další novinky, chystá i studentské filmy

2. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Profilujeme se jako originální metropolitní televize s programem orientujícím se na zpravodajství, zábavu, kulturní a sportovní servis,“ uvedl za provozovatele jeho ředitel Karel Polcar.

Se vstupem do podzimní televizní sezóny přichází za svými diváky s řadou novinek i pražská TV Metropol. Jejich cílem je oslovit hned několik cílových skupin. Portfólio stávajících pořadů pro ženy rozšíří lifestylový magazín City Look, kreativní Cooking Show Mr. & Mrs. FOOD s Janou Vašákovou a Martinem Polačkem a specializovaný pořad o pečení Metropolitní cukrárna. Nové formáty jsou připraveny i pro muže, a to adrenalinový pořad ExtreMan a Malé sporty mapující sportovní dění v Praze, prozradila výkonná a programová ředitelka televize Kateřina Černá. Od října pak začne vysílat TV Metropol studentské filmy.

BRAND24

K TÉMATU: TV Metropol spustí k 1. září imageovou kampaň k novému podzimnímu schématu

Původní pořady prošly dramaturgickými změnami a představí se v nich i některé nové tváře, jako například Hana Burdová, která se stala tváří pořadu City Koktejl. Diváci se také opět dočkají již etablovaných moderátorů, jako například Vojty Lavičky, Martina SeveryLenky Vacvalové. Dramaturgický tým televize Metropol TV přichází se změnami, které zásadně rozšiřují dosavadní programové schéma, uvedl ředitel společnosti MF TV, která TV Metropol provozuje, Karel Polcar a dodal: Profilujeme se jako originální metropolitní televize s programem orientujícím se na zpravodajství, zábavu, kulturní a sportovní servis.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).