Hlavní navigace

TV Barrandov vrátí do času proti Televizním novinám dětského Animáčka

15. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pouhé čtyři měsíce trval experiment s odsunem dětského animovaného pásma do pozdního odpoledne a vysíláním vlastní zpravodajské hodiny Barrandova

Dětského diváka společně s rodiči se pokusí znovu přitáhnout k večerní obrazovce televize Barrandov. Čtyři měsíce po radikální proměně programu před 20. hodinou, kdy zavedla vlastní zpravodajskou hodinu začínají v 18:45 Hlavními zprávami, vrátí do části tohoto vysílacího času dětské pásmo Animáček. To předtím televize přesunula do podvečerních a pozdních odpoledních časů a později zcela zrušila. Od úterý 30. dubna ho částečně obnoví.

K TÉMATU: TV Barrandov zredukuje Animáčka a zavede zpravodajskou hodinu jako na Primě family

Nový Animáček dostane prostor denně od 19:15 hod. až do osmé večerní. Nahradí tak stávající pořady Kolik to stojí a dokumenty, kterými se Barrandov snažil od 19:35 zaujmout publikum, u kterého pohořel denní bulvární formát Prominenti. Ten se už dříve přesunul do pozdního odpoledne od 16:55 hod., spotřebitelský magazín Kolik to stojí dostane nově prostor v poledne. Ze zpravodajské hodiny Barrandova tak zůstanou dvacetiminutové Hlavní zprávy od 18:45 a desetiminutové Otázky dne od 19:05 hod.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Animáček – ukázkový příklad, jak zabít marketingově úspěšný produkt

Animáčkem bude Barrandov konkurovat druhé polovině Událostí České televize, publicistické části zpravodajské hodiny na Primě family a především Televizním novinám na Nově. Obnovené dětské pásmo počítá podle programovéhom oddělení Barrandova s reprízami ranních animovaných pohádek Tom a Jerry, Šmoulové, Lokomotiva Tomáš a Mrňousci. Návrat Animáčka bude ale komplikovaný, ve stejném čase už totiž nabízí dětské pásmo Kavčí hnízdo ČT 2 a od loňského prosince i zábavný kanál Novy Smíchov, který vysílá své Smíšky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).