Hlavní navigace

TV Barrandov rozjíždí jako první plnoformátová televize podzimní program

17. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Jednou z pro TV Barrandov nejočekávanějších novinek je reality show Tchýně, která staví na svém slovenském předobrazu Svokra. Tu uvede televize poprvé ve středu.

Jako první česká plnoformátová televize rozjíždí již ode dneška svůj podzimní program TV Barrandov mediální skupina Empresa Media patřící Jaromíru Soukupovi. Stanice nevrhne do vysílání všechny novinky najednou, ale bude je dávkovat postupně. Dnes se do vysílání dostanou první tři premiéry pořadů. Půjde již o buď zaběhnuté formáty, případně úplné novinky. První kategorii budou zastupovat zábavný pořad Kurňa, co to je? a Česká tajenka. Zcela novým formátem bude lifestylová show Popelka nasazená od 16:15.

BRAND24

K TÉMATU: Po Hruškovi se na obrazovky vrátí i Babica, sáhla po něm TV Barrandov

Jednou z pro TV Barrandov nejočekávanějších novinek je reality show Tchýně, která staví na svém slovenském předobrazu Svokra. Pořad už plnoformátová televize propaguje nejen ve vysílání, ale například i na webu serveru Týden.cz, jehož vydavatelem je skupina Empresa Media, do níž právě kanály Barrandova patří. Pořad vzbudil zájem veřejnosti kvůli angažování hlavní aktérky, kterou je Monika Štiková, matka kontroverzní „celebrity“ Ornelly Štikové. Štiková nepůsobí v upoutávce podle některých lidí z televizní branže příliš přirozeně, spíše až komicky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).