Hlavní navigace

TV Barrandov představila programové schéma na letošní jaro

11. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 1. 2011

UVNITŘ FOTOGALERIE Digitální plnoformátová televize TV Barrandov dnes slaví dva roky od zahájení svého vysílání. Při té příležitosti představila novinářům na tiskové konferenci novinky, které diváci uvidí na jaře. Na obrazovce ale pochopitelně zůstávají také všechny pořady, které byly na obrazovce úspěšné, například společenský magazín Prominenti, cyklus dokumentů Tajemství, dětský blok Animáček a řada dalšího.

FOTOGALERIE: TV Barrandov představila programové schéma na jaro 2011

Novými tvářemi stanice se staly herečka a moderátorka Alice Bendová a také manželka zesnulého skladatele Karla Svobody Vendula Svobodová. Bendová bude na obrazovce moderovat docu-soap Svatby jako řemen, ve které se diváci mohou těšit na pohled do zákulisí příprav svateb, Svobodová chystá talkshow s osobnostmi, které potkal podobný osud jako ji samotnou. Nasazení ale prozatím není známo. Stanice neprozradila ani její název.

K TÉMATU: Soutěž Videostop včetně Rosáka se vrátí – na televizi Barrandov

BRAND24

Největším tahákem ale bude pochopitelně Barrandovský Videostop, který vrací na obrazovku legendární soutěž Československé a později České televize. Spolu s ní se na comeback chystá i Jan Rosák. Diváci se budou muset obejít bez porotce Karla Čáslavského, který je bohužel velice pracovně vytížen. 80. výročí Barrandovských ateliérů se budou prolínat celý letošek vysíláním digitální plnoformátové stanice. Dotknou se například i cyklu dokumentů Tajemství.

Na podrobný článek o novinkách digitální plnoformátové televize pro jarní měsíce se můžete těšit zítra na DigiZone.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).