Hlavní navigace

TV Barrandov o víkendu sledovalo přes 6 procent dospělého publika

8. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 6. 2009

Elektronické měření sledovanosti metodou peoplemetrů, k němuž TV Barrandov přistoupila 1. června 2009, přineslo této televizi velmi úspěšný víkend. Průměrný podíl na publiku od pátku do neděle se vyšplhal na šest procent. V pátek 5. června 2009 dosáhla TV Barrandov prvního rekordu, a to pořadem Politická střelnice, který v divácké skupině 15+ zaznamenal 5,71% share. V neděli 7. června 2009 korunoval zabodoval klasický český seriál Panoptikum města pražského, jehož sledovanost se vyšplhala v divácké skupině 15+ až na 6,61% share.

Elektronické měření sledovanosti metodou peoplemetrů dokládá trvale stoupající sledovanost této nové digitální stanice. Výsledky navíc ukazují, že diváci sledují vysílání TV Barrandov v průběhu dne i v prime time – nejlepších výsledků dosáhly pořady napříč denním schématem, uvedl ředitel PR a mluvčí televize Barrandov Janis Sidovský, který se zároveň podílí na skladbě programu jako člen programové rady.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).