Hlavní navigace

TV Barrandov dosáhla svůj letošní cíl ve sledovanosti

10. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 12. 2009

TV Barrandov dosáhla svého cíle, který si stanovila na svém startu před 11 měsíci, 11. ledna 2009. Generální ředitelka Janka Vozárová při spuštění vysílání uvedla, že se svým týmem chce v prvním roce dosáhnout podílu na sledovanosti 2 – 3%. Spodní hranici cíle televize překročila už po půl roce vysílání, v červenci 2009 a k nejvyšší stanovené metě dospěla začátkem prosince, tedy dříve než po roce vysílání. V dnešní tiskové zprávě o tom informuje mluvčí televize Janis Sidovský.

Průměrný share TV Barrandov stoupal kontinuálně, od zařazení do peoplemetrů se dostal výchozí hodnoty 1,91% v červnu na 2,86% v listopadu a 3 procenta za první prosincové dny. Nynější potenciál stanice se dle Sidovského pohybuje na úrovni 3,9% – 5,6%. V regionech, kde je porytí digitálním signálem sto procent dosahuje TV Barrandov těchto průměrných hodnot, což modeluje situaci potenciálu stanice při plném pokrytí signálem, dodal Sidovský.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).