Hlavní navigace

Tuzemská MTV i Óčko připomenou divákům zpěvačku Amy Winehouse

25. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 7. 2011

AKTUALIZOVÁNO 15:25 Česko-slovenská verze lifestylového a hudebního kanálu MTV uctí památku v sobotu zesnulé sedmadvacetileté britské zpěvačky Amy Winehouse koncertem, který pro něj hvězda nahrála v roce 2007. Stanice na to upozornila prostřednictvím svých webových stránek. Diváci si ho budou moci pustit poprvé zítra v 11:40, a pak ještě v repríze ve stejný den v 19:55 a o den později v 16:25.

BRAND24

K TÉMATU: MTV Hits zklamala diváky. Speciál s Amy Winehouse neodvysílala

Náhlé úmrtí talentované britské zpěvačky zasáhlo i do programu MTV. Rozhodli jsme se jako vzpomínku zařadit do vysílání její speciální klubový koncert. Koncert, který odehrála před intimně vyladěným klubem, patří mezi ty nejlepší připomínky jejího ohromného talentu. Jmenuje se 45th at Night with Amy Winehouse, uvedla Nova na webu MTV. Výběr klipů této výjimečné zpěvačky chystá do svého vysílání prostřednictvím bloku Best of i hudební televize Óčko. Serveru DigiZone.cz to řekl jeho generální ředitel Jiří Balvín. Blok Best of… Amy Winehouse dnes nahradí mimořádně od 22 hodin proud klipů Hitzone Millenium.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).