Hlavní navigace

Tři členové ADT by chtěli vypnutí analogu už v říjnu 2010

10. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 4. 2008

Česká republika by měla skončit s analogovým vysíláním už 10. října 2010, tedy tak, jak to bylo původně obsažené v návrhu Technického plánu přechodu na digitální vysílání (TPP) z prosince minulého roku. Na IV. Kulatém stole serveru DigiZone.cz se na tom shodli generální ředitel hudební televize Óčko Jiří Balvín, šéfredaktor zpravodajství Z 1 Hanuš Hanslík i programový ředitel TV Barrandov Přemysl Svora.

Hanuš Hanslík potvrdil, že stanice Z 1 začne vysílat na přelomu května a června letošního roku. Přesné datum už máme stanovené, zmínil Hanslík, ale konkrétní zatím být nechtěl. TV Barrandov ústy Přemysla Svory plánuje start letos v létě. Bude to spíš pozdní léto než časné léto. Chci tím říct, že to nebude letošní jaro, uvedl Přemysl Svora. V jiné situaci je Febio TV. Pro nás je přijetí TPP klíčovým milníkem v naší existenci. Bez něj nedostaneme peníze od našich investorů. Letos určitě neodstartujeme, zmínil Petr Sládeček z této televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).