Hlavní navigace

Travel Channel HD zahájil promo vysílání na satelitu Astra v platformě Skylink

11. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 10. 2010

UVNITŘ VIDEO V HD KVALITĚsatelitní platformě Skylink se dnes odpoledne objevilo zkušební, tedy promo vysílání stanice Travel Channel HD. Barevné pruhy nahradilo video, které v krátkosti seznámí zájemce s tímto programem. Nic jiného se prozatím nevysílá. Promo video běží stále dokola. Jedná se asi o dvouminutovou smyčku zakončenou velkým logem stanice umístěným doprostřed obrazovky.

K TÉMATU: Tajemný kanál u Skylinku odhalen. Startuje Travel Channel HD

Identifikátor stanice je poměrně velký. Po celou dobu vysílání je logo umístěno do pravého horního rohu obrazovky a zasahuje až téměř do její poloviny. Podle plánů, které oznámila společnost Channels, zástupce stanice v České republice a na Slovensku, bude kanál spuštěn až 15. listopadu, tedy přibližně za měsíc. Stane se součástí nabídky satelitní platformy Skylink. Ta ho nabídne v češtině jako první tuzemský operátor v rámci svého balíčku HD programů nazvaného HD Plus.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).