Hlavní navigace

Top TV už neobnoví vysílání, majitel vrátil licenci

26. 8. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 8. 2007

Nabídková stanice Top TV neobnoví k 1. září vysílání, jak původně sliboval Daniel Plovajko, mluvčí Holdingu KKCG Investments, která je většinovým vlastníkem této televize. Důvodem je fakt, že se nepodařilo uzavřít smlouvu s novým investorem. Jedním ze zájemců o Top TV přitom byla i bermudská společnost CME, která v České republice provozuje televizi Nova a kabelový a satelitní kanál Galaxie sport.

BRAND24

V posledních několika měsících jsme jednali s několika velmi vážnými lokálními i zahraničními zájemci o koupi Top TV. Bohužel v průběhu jednání nedošlo k prodloužení licence teresterického šíření vysílání programu Top TV v regionu Prahy až do původně plánovaného roku 2012. Tím se zásadně změnily podmínky pro potenciální investory a nedošlo dohodě, řekl Plovajko serveru EuroOnLine.

Top TV přerušila počínaje 1. srpnem vysílání, aby její majitel dokončil jednání o prodeji. Plovajko tehdy ujišťoval, že po měsíčním výpadku Top TV obnoví vysílání s novým majitelem i obměněným programovým schématem. Již od června Top TV v podstatě zastavila veškerou výrobu a vysílala téměř samé reprízy. Po stanici tak zůstává volný prostor v pražském experimetálním multiplexu B, televize ale vysílala také volně na satelitu a prostřednictvím kabelových rozvodů i na internetu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).