Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Postradatelní 2, Oskar a Liberace

18. 1. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

Prima Max, 20:15 – romantický film Tanec na vlnách – Charlie přemluvil svého přítele Herba, aby si spolu vyjeli na luxusní jachtě. Dokonce mu ten zadlužený notorický sázkař věnoval lodní lístek, který ho stál snad celé jmění. Zapomněl mu ale prozradit pár maličkosti. Jejich kajuty jsou hluboko v podpalubí a na lístek zdarma si budou muset v průběhu plavby vydělat jako taneční instruktoři. Heslo dne ale zní: Ulov si nějakou hodně prachatou bábu… (USA, 1997)

Nova, 20:20 – akční film Postradatelní 2 – Na tým „Postradatelných“ vedený žoldákem Barney Rossem se obrátí tajný agent CIA Church. Chce, aby mu z havarovaného letadla kdesi v horách přinesli tajnou zásilku obsahující důležité informace. Zdánlivě rutinní mise se ale zkomplikuje, když je překvapí muži v černých kožených kabátech a se samopaly v rukách. (USA, 2012)

ČT Art, 20:21 – filmové ztvárnění G. Pucciniho Madama Butterfly – Příběh japonské dívky Cio-Cio-San, zvané Motýlek neboli Butterfly, a amerického námořníka Pinkertona se stal námětem opery skladatele Giacoma Pucciniho a od své premiéry v roce 1904 dojímá diváky po celém světě. (Západní Německo, 1974)

Jednotka, 20:25 – komedia Oskar – Podnikatel Bertrand takřka vyletí z kůže, když se dozví, že jeho dcera Colette je těhotná a zrovna s jeho šoférem Oscarem! Bertrand s ní totiž měl naprosto jiné plány. Chtěl ji provdat za důležitou osobu… (Francie, 1967)

BRAND24

ČT 2, 21:50 – životopisný film Liberace – Slavný a extravagantní virtuózní klavírista a bavič Liberace v sedmdesátých letech zaujal americké publikum svými působivými i provokativními výstupy tak, jako málokdo. Byl hvězdou na pódiu i na televizní obrazovce, v soukromí si nejednou dopřával nákladné výstřednosti. Měl velký úspěch především u ženského publika. Jednoho dne se ale Liberace zamiluje do svého mladého řidiče…. (USA, 2013)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).