Hlavní navigace

TiP TV připravuje návrat do éteru, říká její šéf. Objeví se v lokálním DVB-T

19. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Televize už se „na skok“ objevila o uplynulém víkendu a také dnes ve vysílání televize Pohoda. Natrvalo by se tu měla usídlit od 1. září.

Tematický kanál TiP TV, který se zaměřoval na nabídku inzerce všeho druhu a připravoval pro své partnery prezentace formou komerčních reportáží, chystá návrat do televizního éteru. Serveru DigiZone.cz to sdělil její jednatel Zdeněk Sláma. Televize, která své vysílání přerušila na konci června, ale chce tentokrát svůj návrat pojmout skromněji, alespoň co se týká způsobu distribuce signálu. Budeme vysílat v některém z regionálních multiplexů. Celoplošné šíření prostřednictvím Českých Radiokomunikací bychom finančně neutáhli, uvedl Sláma.

BRAND24

K TÉMATU: Vysílání TiP TV bychom mohli obnovit už na podzim, věří její majitel a jednatel

Na otázku, kdy by se televize měla v rámci pozemního vysílání objevit a zažít tak své „znovuzrození“, nechtěl jednatel televize blíže odpovědět. Myslím, že to bude poměrně brzo, konstatoval Zdeněk Sláma. Společnost TiP TV Production, která zajišťovala chod tohoto programu, ale ze světa rozhodně nezmizela. Podle Slámy se firma domluvila na spolupráci s televizí Pohoda ostravského podnikatele Radima Pařízka. Od 1. září budeme do jejich vysílání trvale vstupovat, a to dvakrát denně – dopoledne a navečer, upřesnil Sláma. Během tohoto víkendu a dnes už si TiP TV tuto možnost vyzkoušela.

Ukázka z vysílání pořadu Vědmy radí na TV Pohoda.
Autor: repro foto TV Pohoda

Ukázka z vysílání pořadu Vědmy radí na TV Pohoda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).