Hlavní navigace

The History Channel změnil logo a podobu webu

2. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 12. 2008

Populární dokumentární kanál The History Channel, který letos expandoval také do České republiky, změnil od 1. prosince podobu svého loga i webu. Písmeno H, které dříve bylo umístěno do červeného zlatě lemovaného čtverce, opustilo tento prostor. Ten byl vypuštěn a hlavní symbol televize zmohutněl. Nadále mu však zůstala zlatá barva. Pod písmenem H je pak jakási červená linka, která symbolizuje podstavec. Doplněna je ještě o červenou šipku. U History Channelu ve vysokém rozlišení je pak ještě za linkou přídomek HD. Kompletně nový vizuál má také web na adrese http://www.his­tory.com/.

BRAND24

GRAFIKA: původní logo; nová podoba loga

History Channel nabízí jedinečnou kolekci dokumentárních filmů zaměřených na historii. Jeho program má zahrnout 550 premiérových hodin během prvního roku vysílání a dalších 2000 hodin v průběhu pěti let. Ve vysílání se objevuje pestrá nabídka formátů, celovečerní výpravné speciály, pravidelné tematické měsíce a večery, připomínky výročí a pořady vztahující se k aktuálním událostem. History Channel má nejširší žánrové pokrytí od starověku po moderní dějiny, od válečných konfliktů až po nejnovější objevy ve vědě a technice.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).