Hlavní navigace

Tematický kanál televize JOJ získal na Slovensku licenci

9. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 9. 2008

Nový tematický kanál slovenské komerční dvojky s názvem JOJ Plus získal mj. satelitní licenci od tamní Rady pro vysílání a retransmisi. Server DigiZone.cz o tom informoval ředitel Kanceláře RVR Luboš Kukliš. Licence se dále vztahuje na vysílání prostřednictvím systémů KDS, MMDS a MVDS. Kanál zaměřený především na staršího diváka přinese nejen filmovou, ale i seriálovou tvorbu. Obě tyto složky by pak měly ve vysílání tvořit 80 % programu, zbývajících 20 % by vyplnil původní obsah a dokumenty. Takovýto typ zaměření kanálu si podle časopisu vyžádali sami diváci. JOJ Plus se má zaměřit především na romantické příběhy, filmy a nekriminální seriály především z Evropy.

BRAND24

Čtyřiadvaceti­hodinový kanál by měl být určený především pro ty, kteří nevyhledávají vysílání standardní TV JOJ. Divák by se měl dostat také k širšímu záběru televizní klasiky. Většina finančních zdrojů televize JOJ Plus má plynout z reklamy a v této souvislosti je tedy podle serveru Mediálne.sk důležité, aby měla televize dobře pokryté jak kabelové tak i satelitní diváky. Dostat by se pak chtěla minimálně na taková čísla sledovanosti, jaká má zpravodajská TA3.

ČTĚTE TAKÉ:
Filmový kanál televize Joj nebude vysílat pozemně, nevyplatilo by se to
Joj Plus by měla odstartovat na přelomu září a října
Chystaná slovenská televize Joj Plus už má své logo
Slovenská televize Joj přijde na podzim s filmovým kanálem Joj Plus

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).