Hlavní navigace

Tematický kanál Fishing&Hunting s upraveným logem a novým vizuálem

15. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Provozovatel kanálu chce posílit jeho pozici na českém a slovenském trhu tím, že začne operátorům nabízet tuto stanici v dohledné době v HD rozlišení.

Dokumentární kanál Fishing&Hunting se dnes divákům představil s upraveným logem a také novým vizuálem. Změny souvisejí s přechodem tohoto programu pod nového vlastníka, který chce zároveň posílit vysílání kanálu o nové pořady a zaměřit se především na lokální tvorbu. Nová podoba loga používá původní zkrácený název stanice F&H doplněný o nový symbol, který je složený z ryby a jelena. Právě tyto dva prvky vystihují nejlépe zaměření kanálu – rybolov a lov. V rámci grafiky pak používá stanice pouze dominantní symbol jelena a ryby.

BRAND24

K TÉMATU: Fishing & Hunting 15. května změní logo, posílí lokální obsah

Vizuál, který stanice používala doposud, nevydržel kanálu příliš dlouho. Fishing&Hunting ho používal od začátku června loňského roku. Do té doby měl program grafickou výbavu, kterou nasadil od samotného počátku. Novou staniční barvou je modrá doplněná o bílé grafické prvky. Ty se zde objevují také v angličtině. Pozici kanálu na našem trhu chce jeho provozovatel posílit tím, že operátorům bude v dohledné době dostupný ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Zmínka o HD se formou grafického prvku ve vysílání objevuje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).