Hlavní navigace

Tematický kanál Auto Motor und Sport nabídne v Česku i operátor Self Servis

22. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na česko-slovenský trh vstoupila stanice v listopadu 2011, kdy ji v rámci testovacího vysílání zařadil do nabídky operátor Skylink. Později k ní byla připojena i česká jazyková stopa.

Působnost německé tematické stanice Auto Motor und Sport se po satelitní službě Skylink rozšíří v České republice na dalšího operátora. Jeho provozovatel oznámil, že ho chce nabídnout také u společnosti Self Servis. Operátor už se zástupcem stanice v České republice a na Slovensku, firmou IFC Media, podepsala smlouvu týkající se distribuce tohoto programu. Kromě kabelové a IP televize je Self Servis také provozovatelem bezdrátové služby HD Signal.

BRAND24

Z ARCHIVU: Bezdrátová kabelovka HD Signal zprovoznila web, nabízí osm HD kanálů

Stanice Auto Motor und Sport vstoupila na český a slovenský trh předloni v listopadu, kdy ji do své nabídky zařadil v rámci experimentálního vysílání právě satelitní operátor Skylink. Program dlouhou dobu vysílal pouze v němčině, později k němu ale byla připojena i bulharská jazyková stopa. Zlomovým okamžikem byla pro něj druhá polovina roku 2012, kdy se u něho objevilo česko-slovenské audio. Jak již z názvu kanálu vyplývá, orientuje se výhradně na tematiku automobilového a motoristického sportu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).