Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Wimbledon, Pravá a levá ruka ďábla, Milenci a Amerika

2. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 14:00 – tenisový turnaj Wimbledon – Přímý přenos zápasů 8. hracího dne nejslavnějšího tenisového turnaje
  • Nova Cinema, 20:00 – westernová komedie Pravá a levá ruka ďábla – Joe Trinity, jehož přezdívají pro umění zacházet s revolverem Pravá ruka ďábla, přichází do městečka, kde je jeho bratr Bambino, Levá ruka ďábla, šerifem. Pravda, šerifem falešným, protože toho pravého postřelil, a tak ho zastupuje, než přijdou jeho komplici, aby připravili loupež. Místo toho se však bratři musí postavit na stranu zákona a chránit osadníky před nenasytným vlastníkem půdy a stáda koní Harrimanem… Italská westernová komedie (1970).
  • STV 2, 21:20 – drama Milenci – Příběh osudové lásky. Manželka zámožného vydavatele novin, pro kterého je prvořadá práce, hledá rozptýlení mezi pařížskými bonviány, když ji náhoda přivede do cesty mladého archeologa. Francouzsý film (1958).

  • Prima family, 21:35 – seriál Pohřešovaný (3) – Giancarlo přijde k Millerovi do kanceláře se zatykačem Interpolu a odvede si Beccu z dosahu CIA. Sežene pro oba pozvánku na charitativní aukci lodě, kam vedou stopy po zmizelém Michaelovi. Americký akční seriál (2011).
  • ČT 2, 21:40 – český film Amerika - Do Ameriky počátku 20. století, země velkých vzletů i velkých pádů, přijíždí mladý Čech (Martin Dejdar). Jeho strýc (Jiří Lábus) je nejbohatší muž Ameriky. Synovce přijme jako vlastního syna za podmínky absolutní podřízenosti. V tvrdých poměrech, tolik vzdálených idylické Evropě, mladý muž neobstojí. Je strýcem tvrdě a nečekaně zavržen. Amerika mu nastaví svoji druhou tvář – stává se z něj vyděděnec bez budoucnosti. Český film (1994).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).