Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Venkovský učitel, Za sklem nebo Dvojníci

4. 7. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Joj
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova Cinema, 20:00 – válečná Memphiská kráska - příběh jednoho z nejznámějších bombardérů druhé světové války se odehrává v květnu 1943 a jeho hrdiny je sehraná desetičlenná posádka bombardéru B-17, nazvaného Memphiská kráska. Na jeho palubě se má posádka vydat na poslední nálet a po něm má být převelena do USA. Byla by první, které by se podařilo přežít pětadvacet nasazení. Jenže cílem náletu je letecká továrna v Brémách.

  • Prima Max, 20:00 – komedie Bratři jak se patří – siamská dvojčata vedou restaurant s rychlým občerstvením, a přestože jsou povahově zcela rozliční, žijí si docela dobře. Jenže pak se herecky nadané dvojče rozhodne zkusit štěstí v Hollywoodu.

  • Kino Barrandov, 20:20 – komedie Dvojníci -Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude.

BRAND24

  • Prima, 22:10 – krimi seriál Za sklem – řeka vyplaví mrtvé tělo studentky z Ukrajiny, která přišla na Slovensko prostřednictvím studijní agentury. Zavražděná dívka nikomu nechyběla, i když už měl její pobyt dávno skončit. Do vyšetřování se pouští elitní detektivové a postupně se dostávají na stopu organizovaného zločinu, který sahá od drog přes pašování lidí až k únosům a vraždám.

  • ČT2, 22:10 – drama Venkovský učitel - mladý muž z Prahy přestupuje na malou vesnickou školu jako učitel. Rozhodl se utéct od všech svých bezvýchodných vztahů do prostředí, kde snad bude moci najít sebe a další životní cestu. Postupně se sblíží s okolím, především s rozvedenou farmářkou a jejím dospívajícím synem. Lidské vztahy jsou ale komplikované, zvláště ve filmech Bohdana Slámy. Učitel totiž miluje syna, jehož matka je zamilovaná do něj, a syn miluje dívku, která mu uteče…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).