Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Liga mistrů, Kulový blesk a Hercule Poirot

16. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

ČT Sport, 20:15 – Fotbal: Paris Saint-Germain – Chelsea FC – Přímý přenos osmifinálového utkání Ligy mistrů UEFA.


Autor: ČT

Prima, 20:15 – komedie Kulový blesk –Připravit, zorganizovat a provést výměnu dvanácti bytů je dílo hodné mistra. Tím ovšem dr. Radosta také je. Náhlé těžkosti a komplikace řeší s grácií za pochodu a pro jistotu, aby se v den D všechno povedlo, provede malou generální zkoušku, která odhalí mnohé. Objeví se rovněž drobné problémy, způsobené např. svatbou objednanou na nevhodný termín nebo váháním některých účastníků akce. (Československo, 1978)

Prima Max, 20:15 – fantasy Království prstenu (1/2) – Příběh natočený podle známé ságy o Prstenu Nibelungů je plný magie, vášně a dobrodružství. (The Ring of the Nibelungs, Německo, Itálie, Velká Británie, USA, 2004)

ČT 1, 21:20 – klasická detektivka Hercule Poirot: Vražda na golfovém hřišti Poirot a kapitán Hastings se rozhodli strávit dovolenou v Normandii. Velký detektiv si tam ovšem moc odpočinku neužil. Hned prvního večera ho požádal o pomoc majitel hotelu, v němž se přátelé ubytovali. Hoteliér vyjádřil obavy o svůj život, Poirot ho tedy nazítří navštívil, přišel však už pozdě. V noci kdosi manžele Renauldovy přepadl, paní svázal a muže unesl. Tělo bylo posléze nalezeno na golfovém hřišti… (Poirot: Murder on the Links, Velká Británie, 1996)

BRAND24

Nova Cinema, 21:55 – krimi komedie Mistr zločinu – V Los Angeles buď kradete vy, anebo budete okradeni. Pokud se dvěma mužům podaří oblafnout sběratele starých měn, čeká na ně výdělek 750.000 dolarů za jedinou noc. (Criminal, USA, 2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).