Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: fotbal Nizozemsko – Česko, Kmotr a V údolí Elah

13. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 20:00 – Nizozemsko – Česko – Přímý přenos kvalifikačního utkání o postup na EURO 2016.

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Kmotr – Příběh newyorské mafiánské rodiny Corleonů, jíž tvrdou rukou šéfuje starý don Vito. Don Vito Corleone je boss rozvětveného rodinného klanu, který se do USA přistěhoval z Itálie a jehož „obchodní“ konexe zasahují do všech sfér amerického podsvětí. Sám si však zachovává i špetku mravních zásad. Odmítá podporovat a krýt vzkvétající kšeft s drogami. Tím ale vyvolává krvavou válku gangů. Americké drama (1972)

  • ČT 2, 21:50 – drama Venkovský učitel - Milostný příběh o hledání cesty z osamění. Film oceněný dvěma Českými lvy. České drama (2008)

BRAND24

  • Kino Barrandov, 21:55 – krimifilm V údolí Elah - Hank Deerfield na vlastní pěst pátrá po synovi, který je po návratu z Iráku pohřešován. Někdy je snazší pravdu odhalit než jí čelit. Americký krimifilm (2007)

  • ČT art, 22:50 – drama Důvěrnosti - Pro dospívající dívku může být život osamělým peklem. Americké drama (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).