Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: fotbal, Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu nebo Predátor

12. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Wikimedia
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – thriller Air Force One – Speciální americko-ruská úderná jednotka zajala v brilantní akci kazašského diktátora, který ohrožoval světový mír a krutě terorizoval vlastní obyvatelstvo. Úspěch komanda inspiroval amerického prezidenta k bojovému proslovu, který pronesl během své návštěvy v Moskvě. Ale teroristé, alespoň ti fanatičtí, zřejmě nevědí, co slovo strach znamená… (USA, Německo, 1997)

  • Prima Max, 20:00 – akční fantasy Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu – Mladý Flynn přijímá místo knihovníka. Brzy se dozvídá, že skutečnou náplní jeho práce je hlídat největší poklady historie, které jsou uloženy v tajné části knihovny. Do budovy se však vloupají členové obávaného Hadího Bratrstva a ukradnou jednu ze tří částí Kopí osudu. Carsen se spolu se svou kolegyní vydává po jejich stopách. Musí se pokusit Bratrstvu zabránit v získání zbylých kusů kopí a ovládnutí světa. (The Librarian: Quest for the Spear, USA, 2004)

  • ČT sport, 20:15 – fotbal: FC Barcelona – Juventus Turín – Přímý přenos utkání základní skupiny Ligy mistrů UEFA.

BRAND24

  • ČT art, 21:05 – drama Zločin a trest – Kaurismäkiho první celovečerní hraný film se volně drží Dostojevského stejnojmenné literární předlohy, přičemž děj filmu je přenesen do současných Helsinek. (Rikos ja rangaistus, Finsko, 1983)

  • Prima Max, 22:00 – akční sci-fi Predátor – V džungli přistane kosmická loď, na jejíž palubě je dokonale vybavený mimozemský lovec. Lovnou zvěří se pro něj stávají nejen dravci obývající džungli, ale také lidé. Džungle se mění v past, z níž není úniku. (Predator, USA, 1987)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).