Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Vinnetou, Grace nebo Vzpomínky na Afriku

24. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – životopisný Grace, kněžna monacká – píše se rok 1956 a monacký kníže Rainier III. právě požádal o ruku hvězdu stříbrného plátna Grace Kelly. V Monaku probíhá svatba století a Grace opouští vše, co dosud znala, aby začala nový a šťastný život po boku svého šarmantního manžela…

  • Prima Max, 20:15 – romantické Vzpomínky na Afriku – do africké Keni přijíždí v roce 1914 spisovatelka, která sem doprovází svého manžela, pěstitele kávy. Citlivá žena ale záhy zjistí, že jejímu srdci je bližší drsný lovec.

  • TV Barrandov, 20:20 – komedie Dva machři mezi nebem a peklem – Plata a Salud křižují nad kolumbijskou džunglí v chatrném letadýlku a bojují s místními bandity o diamanty!

BRAND24

  • ČT 1, 21:00 – western Vinnetou – Poslední výstřel - legendární náčelník Apačů a jeho přítel Old Shatterhand vyjíždějí vstříc svému poslednímu dobrodružství. Proslulý film na motivy románů Karla Maye.

  • ČT 2, 21:30 – romantický Vějíř lady Windermerové – Na anděly čeká zkáza, na hříšníky náprava. Sex, pokušení a peníze v romantické komedii podle Oscara Wilda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).