Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Věra 68, Biatlonista roku nebo Cesta do zatracení

3. 5. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT2, 20:00 – dokument Věra 68 – Portrét celosvětově uznávané královny gymnastiky a držitelky jedenácti olympijských medailí, jejíž triumf na olympiádě v Mexiku se stal jedním ze symbolů osudového roku 1968. Pořadem si připomínáme 75. výročí narození Věry Čáslavské. (Česko, 2012)

  • Nova Cinema, 20:00 – komediální drama Terapie láskou – Učitel dějepisu Pat Solatano (Bradley Cooper) prošel psychickou krizí, během níž přišel o všechno – ztratil dům, práci, manželku i svůj dosavadní život. Jediné, co získal, bylo osm měsíců strávených v psychiatrické léčebně. Po jejich skončení mu soud dovolí vrátit se domů. A tady teprve začíná celý příběh, který se pyšní 4 nominacemi na Zlaté Glóby a 8 nominacemi na Oscary. (Silver Linings Playbook, USA, 2012)

  • ČT sport, 20:15 – výsledky ankety Biatlonista roku – Přímý přenos ze slavnostního vyhlášení tradiční ankety o nejlepšího českého biatlonistu sezóny 2016/17.

BRAND24

  • Prima Max, 20:15 – krimi drama Cesta do zatracení – Perdition je jméno města, do kterého jede Michael Sullivan (Tom Hanks) se svým synem Michaelem Sullivanem jr. (Tyler Hoechlin). Perdition – zatracení – je také eufemismus pro peklo a Sullivan senior poznává, že si životní cestu vedoucí do pekel zvolil. Michael Sullivan je totiž nájemný vrah! (Road to Perdition, USA, 2002)

  • Kino Barrandov, 20:20 – sportovní komedie Buldozer – Jednotka namachrovaných amerických vojáků dohodne utkání v americkém fotbale s partou obyčejných italských kluků. Je jasné, kdo je favoritem, vojáci ani na vteřinu nepochybují o svém vítězství. Jenže trénování jejich protivníků se ujme bývalý špičkový hráč, kterému říkají Buldozer (Bud Spencer). (Lo chiamavano Bulldozer, Itálie, Západní Německo, 1978)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).