Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Škoda lásky, Konec světa nebo Hříšnice

11. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Česká televize
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – historická Hříšnice – píše se rok 1414 a v Kostnici žije šťastně a bezstarostně krásná Marie. Její život se změní v peklo ve chvíli, kdy se jí její ambiciózní otec Mathi, s vidinou možného společenského vzestupu, rozhodne provdat proti její vůli za nemanželského syna hraběte z Keilburgu.

  • ČT 1, 21:00 – hudební komedie Škoda lásky - Karel Gott pronásledován svou nejvěrnější fanynkou! Tvůrci Šakalích let, Pelíšků a Pupenda přicházejí s hudební komedií podle povídky Petra Šabacha.

  • Nova, 22:40 – akční Konec světa - s koncem tisíciletí se v New Yorku objeví samotný Satan. Pokud se mu podaří s pečlivě vybranou ženou zplodit Antikrista, dojde k zániku světa.

BRAND24

  • Prima Cool, 22:50 – akční Pohyblivý terč – práce lovce lidí je plná nebezpečných situací a jde při ní často i o život. Sonny chce se vším seknout. Dostane ale vysokou finanční nabídku, která by ho mohla na dlouho zabezpečit, takže nejde odmítnout.

  • Kino Barrandov, 20:20 – akční Tři muži na zabití – Alain Delon bojuje proti nepříteli, jehož tvář dlouho ani nezná…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).